Ето какво сочи полицейската сводка само за последните три дни от

...
Ето какво сочи полицейската сводка само за последните три дни от
Коментари Харесай

Бум на мъртвопияните шофьори отчитат пътните полицаи в Бургаско, все повече са жени

Ето какво сочи полицейската сводка единствено за последните три дни от седмицата

Бум на мъртвопияните водачи регистрират пътните служители на реда в Бургаско. Все повече от хванатите несъответстващи зад кормилото се оказват и дами, като тази статистика е много тревожна, разясниха пред Флагман.бг униформени. Голяма част от тях са блъснали близо литър корав концентрат, след което са седнали зад кормилото, има доста снощни - спрени и в ранни зори с 2 промила алкохол.

Ето какво сочи полицейската сводка единствено за последните три дни от седмицата, данните за петък ще забележим в понеделник:

На 02.02.т.г. към 22.58 ч. в с. Люляково чиновници от Районно ръководство – Руен спрели за инспекция лек автомобил „ Мазда 323 “, с бургаска регистрация, ръководен от 27-годишен айтозлия. Пътните служители на реда открили, че същият карал след приложимост на алкохол с централизация - 2,10 промила . Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

27-годишният пийнал айтозлия се споделя Деан Димитров, разбра Флагман.бг.

 

На 01.02.т.г. към 15.00 ч. на ул. „ Черно море “ № 27 в Каблешково чиновници от Районно ръководство - Поморие спрели за инспекция моторна фреза, ръководена от 51-годишен мъж от Каблешково. Установили, че същият кара след приложимост на алкохол с централизация - 2.29 промила . Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

Жителят на поморийското градче се споделя Валентин Антонов, разбра Флагман.бг.

 

На 01.02.т.г. към 16.50 ч. в Царево чиновници от Районно ръководство – Царево спрели за инспекция „ Крайслер Себринг “, със софийска регистрация, ръководен от 52-годишен софиянец, като открили, че същият карал след приложимост на алкохол с централизация - 1.90 промила . Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

Софиянецът е със звучното име Бони Събев, разбра Флагман.бг.

 

На 31.01.т.г. към 06.35 ч. на несебърската улица „ Струма “ чиновници от Районно ръководство – Несебър спрели за инспекция лек автомобил „ Ситроен С 3 “, с бургаска регистрация, ръководен от 35-годишна жена от с. Бата, като открили, че същата кара след приложимост на алкохол с централизация - 2,09 промила. Жената е арестувана за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

Замаяната дама зад кормилото се споделя Татяна Георгиева, разбра Флагман.бг.

 

На 31.01.т.г. към 09.20 ч. в региона пред карнобатската автогара чиновници от Районно ръководство - Карнобат спрели за инспекция „ Шкода Румстър “, с бургаска регистрация, ръководена от 58-годишен карнобатлия, като открили, че  същият карал след приложимост на алкохол с централизация - 2.52 промила. Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

Веселият 58-годишен мъж зад кормилото се споделя Герасим Марков, разбра Флагман.бг.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР